2011. augusztus 26., péntek

Útiterv out

Kiraktam az útitervet, lehet vizslatni jól. Kis magyarázat alant:
  • Minden egyes napot, ahol jelentősebb autózás van, elláttam egy kis térképpel, ahol látható, hogy épp honnan hová megyünk. A kis térképekre kattintva google maps-en is látható egész pontosan az adott napra érvényes útvonal.
  • A zölddel jelölt napok azért zöldek, mert ezek a napok kvázi a tartalékok.
  • A szállásoknál kizárólag a település van egyelőre megjelölve, hogy ezen belül pontosen hol és merre, erről később.
  • Az utazási idők kiszámításánál nem a google által adott időkre hagyatkoztam, ugyanis az új-zélandi autóklub oldalán is van distance/driving times kalkulátor és ezt megbízhatóbbnak tartottam. 
A jövőben az útitervhez még fel fognak kerülni az adott napra tervezett programok, részletesebb szállás és egyéb infók. Erről természetesen majd jelzek.

2011. augusztus 24., szerda

Útiterv v1.0

Megérkezett! A Tovább után olvasható a részletes útiterv, még mindíg dióhéjban azért. A zanzásított leírás napokra bontva tartalmazza, hogy mennyit kell adott napon vezetni majd, illetve épp merrefelé fogunk járni, avagy mit tervezünk megnézni/csinálni. Az olyan sorok esetén, ahol nem szerepel távolság feltüntetve, értelemszerűen nem vezetünk semmilyen releváns távolságot aznap.

Hogy egyszerűen kezelhető-. és egy kicsit informatívabb is legyen a lent leírtaknál az útiterv, ezért saját fület is fog kapni hamarosan (remélhetőleg holnap) a történet, erről majd külön posztban jelzek jól. 

2011. augusztus 17., szerda

Útiterv teaser

Az évi rendes nyaralás első fele után, de még 2 héttel a második fele előtt kotyvasztom ezerrel a többé-kevésbé részletgazdag útitervünket, amelyet nemsokára publikálok is. Ami már most jól látszik az, hogy 5 nagyobb sarokpontja lesz az útvonalnak, amik a 40 nap menetrendjét jelentősen meghatározzák.