2011. december 25., vasárnap

Auckland, here we come!

Bár szállásokat nem tervezünk előre foglalni (legalábbis ennyivel előre), azért néhány kivételt teszünk. Ha csak Új-Zélandot vesszük, akkor az utunk első kettő, és utolsó néhány napjára nyugodtan foglalhatunk szállást, hiszen a repülőutak miatt az út ezen része tökéletesen kiszámítható.

Úgy alakult, hogy elsőként az utolsó szállásaink egyike, az aucklandi fixálódott le. Az indexes NZ fórum segítségével találtam rá egy kint élő magyar srácra, aki a saját lakása vendgékszobáját adja majd ki nekünk 2 éjszakára, szerintem NZ viszonyokhoz képest baráti áron. Ezúton köszönjük.

A ház bár nem Auckland belvárosában van, hanem onnan vagy 40 km-re északra, egy félszigeten, ezt nem érzem annyira problémának, hiszen nem is annyira a várost, mint inkább a Piha beach-et szerettük volna látni itt. Na meg hát van internet, sőt mivel egy kajak-kölcsönzőt is üzemeltetnek, ezért lehet, hogy még a végén kajakozni is fogunk egyet. :) Jól be is reklámozom őket ide, hátha emiatt fog felfutni az üzlet: Hibiscus Kayak Hire.

Szumma-szummárum, az útiterv Auckland-ra vonatkozó részét update-eltem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése