2012. február 28., kedd

@ SIN

Na megérkeztünk Szingapúrba, megizzadtunk, metróztunk, tusoltunk és törölközés után már megint megizzadtunk. Szóval meleg van.

A 12 órás repülőút gyorsan eltelt.. Felfértünk gond nélkül és egyből le is foglaltunk egy 3-as és 4 üléses sort, úgyhogy le tudtunk rendesen feküdni és a 2 étkezés kivételével szinte végigaludtuk az utat, kb. 1500 km-rel a cél előtt ébredtünk. A frankfurti várakozás sokkal megterhelőbb volt, mint ez a 12 órás repülés (a légiközlekedésben dolgozó fáradtan bólogat közben).

Az Airbus A380-al semmi különös élményünk nem volt. Elhozott ide, kicsit nagyobb mint a tesói, de ez minden. Képet sem csináltam, mert csak az első emelet első 10 méterét láttuk belőle.

A szállás megfelelő, bár egy 6 ágyas, kb. 9m2-es ablaktalan szobában alszunk, de legalább éjszakára menni fog a légkondi. A szobatársainkat még nem láttuk, reméljük, hogy nem indiaiak.

A metró össze sem hasonlítható természetesen a pestivel, tisztaság, megfelelő tájékoztatás, elektronyikus jegy, stb. Simán idetaláltunk, minden gond nélkül. Egyedül az volt megterhelő, hogy a szállás a negyedik emeleten van, és gyalog kellett felmászni a cuccokal.

Egyelőre ennyi, megyünk felderíteni a környéket. mert itt már sötétedik.

Legyetek jók, képek később.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése